Скопје

Крводарителска акција во oрганизација на ИПА регион Скопје

Почитувани ИПА членови, пријатели,колеги и граѓани. ИПА Регион Скопје, заедно со Црвен крст на Град Скопје, ОО Кисела Вода,организира крводарителска […]

Ажуриран список за деловна соработка на ИПа Регион Скопје

Договори за деловна соработка на ИПА Регион Скопје со следните правни субјекти – ИПА партнери: 1. ДППВ Винарска Визба – […]

Green IPA 14.04-22.04.2024

#Greenipa #International Police Association IPA Section N.Macedonia has joined global IPA Initiative #IPAgreen. On 20.4.in Berovo Event plant a tree […]

Отпочнат проектот на ИПА МКД, ИПА Регион Скопје за едукација на децата, учесници во сообраќајот

Почитувани Ве известуваме дека ИПА МКД, ИПА Регион Скопје, со цел унапредување на знаењата на учениците од второ и трето […]

ИПА МКД, Регион Скопје, зеде активно учество на меѓународната конференција “Проблемите на 21-виот век, Дрога, Алкохол и Булинг во училиштата “

Почитувани Ве известуваме дека пет члена делегација на ИПА МКД, Регион Скопје, со своја презентација зеде активно учество на меѓународната […]

V конгрес на ИПА Албанија

Pocituvani Ve izvestuvame deka na pokana na IPA Albania, IPA S.Makedonija zede aktivno ucestvo na V-tiot kogres na IPA Albania […]

ИПА Регион Скопје организира отворена трибина посветена на кардиоваскуларните заболувања

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 11.04.2024 година ИПА Регион Скопје организира отворена трибина […]

Средба на раководството на ИПА со Министерот Панче Тошковски

Почитувани, на ден 19.03.2024 година се одржа средба со Министерот Панче Тошковски со раководството на ИПА на која го запознавме […]

Одржано Годишно Собрание на ИПА Македонија

Почитувани Ве известуваме дека во временскиот период од 25-28 јануари , а по повод 10 години полноправно членство во светското […]

ИПА Новогодишен Детски Хепенинг

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 13.01.2024 година ИПА Регион Скопје и ИПА Македонија […]

Склучен меморандум за соработка со Македонскиот Олимписки Комитет (MOK)

Почитувани , Во рамките на своите активности ИПА Македонија на ден 21.12.2023 година потпиша меморандум за соработка со најреномираната спортска […]

Пливачки натпревар за женски и машки млади пливачи со атипичен развој

Почитувани , Во рамките на предновогодишните хуманитарни активности ИПА Македонија и ИПА Регион Скопје а во соработка со OIDE – […]

Традиционален хуманитарен Пикадо турнир ” Зоран Минов “

Почитувани, Во рамките на своите предновогодишни хуманитарни активности ИПА Македонија и ИПА Регион Скопје со свои тимови а на покана […]

Трета традиционална крводарителска акција

Почитувани , во рамките на своите планирани активности ИПА Македонија- ИПА Регион Скопје на ден 05.12.2023 година во времето од […]

25ти роденден на Регион 1 Муреш и на националниот ден на Романија

Почитувани на покана на ИПА Романија , Регион Таргу Муреш . Тим на ИПА Македонија ,Регион Скопје како збратимен регион […]

Мовембер – месецот на машкото здравје

Почитувани , во рамките на своите планирани активности за месеци на Хуманитарни дела како и минатите години ИПА Македонија и […]

ИПА Скопје зазеде учество на TOP GUN во Темишвар Романија

Екипа на ИПА Регион Скопје во состав: Васко Трпески, Ѓокица Ѓорѓиевски, Сашо Стојевски, Маријанчо Теновски и Виктор Славески во периодот […]

Меѓународен хуманитарен турнир по футсал – регион ИПА Бургас Бугарија

Ве известуваме дека во период од 02-04.06.2023 година на покана на збратимениот Регион Бургас од Бугарија, четири члена делегација на […]

28-ма МЕДИТЕРАНСКА Конференција на ИПА

Почитувани Ве известуваме дека четири члена делегација на ИПА МКД и ИПА Регион Скопје во периодот од 20-23 Април 2023 […]

Пречек на велосипедистите од “Вера Тур” 2023

Претставници на ИПА Mакедонија и ИПА Регион Скопје, на 20.4.2023 година беа дел од делегацијата за пречек на велосипедистите Александар […]

ИПА регион Скопје во придружба на Вера Тур 2023 Белград- Рума- Суботица

ИПА Регион Скопје- ИПА Македонија, дадоа активна подршка на учесниците на Вера Тур 2023, која се одржува по втор пат. […]

ИПА Скопје- ИПА Македонија во подршка на Вера Тур 2023

Претставници на ИПА Mакедонија и ИПА Регион Скопје, во состав Игно Стојков, Маја Стојановска и Даниела Трајчевска Цветановска денес 05.4.2023 […]

Посета на ДСУ за образование и рехабилитација “Искра” во Штип од ИПА регион Скопје и ИПА регион Штип

Почитувани ИПА членови и пријатели, на ден 01.02.2023 година членови на ИПА МКД – ИПА Регион Штип и ИПА Регион […]

ИПА Скопје во посета на Детска болница КОЗЛЕ

Почитувани, Во рамките на своите активности ИПА Регион Скопје на ден 14.01.2023 година ја посети детската болница Козле во Скопје […]

Подари новогодишно пакетче,подари насмевка и радост

Почитувани , на ден 24.12.2022 ИПА МКД – ИПА Регион Скопје заедно со Црвен крст на Град Скопје ги посети […]

Склучен договор со ФПИОСМ

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели а пред се наши ИПА членови ветерани, Ве извесуваме дека во рамките на своите […]

Хуманитарна акција

Почитувани , Тим на ИПА МКД, ИПА Регион Скопје и на наши колеги од ОКР и ПСОН Кисела Вода денеска […]

НОВОГОДИШНА ИПА ЗАБАВА ЗА НАЈМАЛИТЕ

Почитувaни ИПА членови, ИПА пријатели на ИПА – МКД и ИПА Регион Скопје. ИПА во рамките на своите планирани активности […]

Годишно Собрание на ИПА Регион Скопје – 11.03.2022 година

Почитувани ИПА Членови Ве известуваме дека на ден 09.02.2022 година се одржа работен состанок на УО на ИПА Регион Скопје […]

Ажуриран список со попусти со ИПА по региони

Почитувани, Во прилог го имате целиот ажуриран список на партнери и пријатели, спонзори на ИПА со кои ИПА има склучено […]

II-ра ИПА меѓународна средба на збратимени региони Скопје 13-15.12.2019

Почитувани колеги, ИПА членови, Следејќи ги принципите и целите на Меѓународната полициска организација ИПА ”Служба преку пријателство”, ИПА регион Скопје […]

Учество на меѓународен натпревар во стрелање со пиштол во Темишвар Романија

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели особена чест и задоволство е да Ве известиме дека нашата делегација од ИПА Регион […]

Присуство на ИПА Регион Скопје на ИПА дружење во Зрењанин 31.05-02.06.2019

Почитувани Делегација на ИПА Скопје на покана на ИПА Регион Зрењанин 31.05 – 02.06.2019 присуствуваше на ИПА дружење заедно со […]

Присуство на ИПА Регион Скопје на спортски игри организирани од НСП

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека на покана на НСП екипа на ИПА Регион Скопје зеде активно […]

Отворање на ИПА Инфо центар во Скопје

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека ИПА ИНФО ЦЕНТАР на ИПА Регион Скопје го добива конечниот изглед […]

Трета меѓународна ИПА средба – Полицаец-Горда Професија, 13-16.6.2019 Скопје

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека од 13-16.6.2019 се одржа третата меѓународна ИПА средба Скопје 2019 под […]

III ИПА средба – Скопје 2019

Почитувани ИПА членови, Би сакале да Ве информираме дека поради многуте службени обврски во месец мај, III ИПА средба – […]

III-та Tрадиционална меѓународна ИПА средба – Скопје 2019

Почитувани ИПА пријатели, Ве покануваме да бидете дел од III-та Tрадиционална меѓународна ИПА средба – Скопје 2019 по повод Денот […]

Посета на ИПА Скопје од страна на Претседателот на ИПА Брчко

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека во кратка посета на ИПА Скопје е Претседател на ИПА Брчко, […]

ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ИПА СКОПЈЕ

Ве известуваме дека на ден 26.03.2019 год. со почеток во 18 часот во просториите на МКЦ ќе се одржи годишно […]