НАСТАНИ

Отпочнат проектот на ИПА МКД, ИПА Регион Скопје за едукација на децата, учесници во сообраќајот

Почитувани Ве известуваме дека ИПА МКД, ИПА Регион Скопје, со цел унапредување на знаењата на учениците од второ и трето […]

ИПА МКД, Регион Скопје, зеде активно учество на меѓународната конференција “Проблемите на 21-виот век, Дрога, Алкохол и Булинг во училиштата “

Почитувани Ве известуваме дека пет члена делегација на ИПА МКД, Регион Скопје, со своја презентација зеде активно учество на меѓународната […]

V конгрес на ИПА Албанија

Pocituvani Ve izvestuvame deka na pokana na IPA Albania, IPA S.Makedonija zede aktivno ucestvo na V-tiot kogres na IPA Albania […]

Средба на раководството на ИПА со Министерот Панче Тошковски

Почитувани, на ден 19.03.2024 година се одржа средба со Министерот Панче Тошковски со раководството на ИПА на која го запознавме […]

Меморијален меѓународен шаховски турнир „Мартин Петковски 2024„ во организација на ИПА регион Куманово

На ден 24.02.2024 година, во Ученички дом „Професор Мијалковиќ“ Куманово, се одржа вториот меморијален меѓународен шаховски турнир „Мартин Петковски 2024„ […]

ИПА РЕГИОН Охрид се вклучи со поддршка на Денот на ретките болести

Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) Регион Охрид се приклучи кон граѓаните и институциите кои, покажаа разбирање за постоење на ретките болести […]

ИПА Пријатели

Престојни настани

Моментално нема престојни настани.

ИПА Регион Скопје организира отворена трибина посветена на кардиоваскуларните заболувања

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 11.04.2024 година ИПА Регион Скопје организира отворена трибина […]

ИПА Новогодишен Детски Хепенинг

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 13.01.2024 година ИПА Регион Скопје и ИПА Македонија […]

ИПА ВЕЛО ВИКЕНД „НА ТОЧАК, ОХРИД И СТРУГА ДА ВИДАМ“

ИПА ВЕЛО ВИКЕНД „НА ТОЧАК, ОХРИД И СТРУГА ДА ВИДАМ“ Интернационалната полициска асоцијација (ИПА) Охрид, на 24 јуни 2023 година […]

НОВОГОДИШНА ИПА ЗАБАВА ЗА НАЈМАЛИТЕ

Почитувaни ИПА членови, ИПА пријатели на ИПА – МКД и ИПА Регион Скопје. ИПА во рамките на своите планирани активности […]

Годишно Собрание на ИПА Регион Скопје – 11.03.2022 година

Почитувани ИПА Членови Ве известуваме дека на ден 09.02.2022 година се одржа работен состанок на УО на ИПА Регион Скопје […]

ИПА МАКЕДОНИЈА

Меѓународна полициска асоцијација на Македонија

ИЗВЕСТУВАЊА

Ажуриран список на ИПА партнери ИПА регион Охрид

ИПА РЕГИОН ОХРИД – Ажуриран список на ИПА партнери со склучен договор за соработка : 1. Бамс бургер Охрид, попуст […]

Ажуриран Список со склучени Договори за деловна соработка на ИПА Регион Штип

Почитувани ИПА членови и ИПА Пријатели, во прилог е прикачен Ажуриран Список со склучени Договори за деловна соработка на ИПА […]

ИПА Регион Куманово потпиша Меморандум за соработка со Ј.О. О.У.Ч. „Професор Мијалковиќ„ од Куманово

Во рамките на претстојниот настан „Мартин Петковски 2024„ традиционално како во секоја прилика до сега а во согласност со основниот […]

Ажуриран список со попусти од ИПА регион Куманово

Почитувани, во прилог ажуриран список на Попусти од ИПА регион Куманово заклучно со 27.12.2023 година. Преглед за попусти ИПА Куманово […]

ИПА Новогодишен Детски Хепенинг

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 13.01.2024 година ИПА Регион Скопје и ИПА Македонија […]

Склучен договор со ФПИОСМ

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели а пред се наши ИПА членови ветерани, Ве извесуваме дека во рамките на своите […]

СТАНЕТЕ ЧЛЕН НА ИПА