ИПА регион Охрид одржа Едукација за поголема сообраќајна безбедност на глувите и наглуви лица

Едукација за поголема сообраќајна безбедност на глувите и наглуви лица Упатувам огромна благодарност до членовите на Здружението на глуви и […]

ИПА МКД, Регион Скопје, зеде активно учество на меѓународната конференција “Проблемите на 21-виот век, Дрога, Алкохол и Булинг во училиштата “

Почитувани Ве известуваме дека пет члена делегација на ИПА МКД, Регион Скопје, со своја презентација зеде активно учество на меѓународната […]