MathiosStone Skopje Shop.

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека е склучен договор за попуст од 20 % со фирмата Тангра – МК ДОЕЛ Скопје со седиште на бул В. С. Бато бр. 81-2/4 – MathiosStone Skopje Shop.
Оваа компанија се бави со продажба на декоративен камен за внатрешно и надворешно уредување и е лоцирана во Ново Лисиче.