Редовно собрание на ИПА Скопје

Почитувани ИПА Членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека на ден 26.3.2019 година во МКЦ се оддржа редовното Собрание на ИПА Скопје. На ова Собрание беа презентирани и усвоени годишниот извештај за работа за 2018, финансискиот извештај за 2018 и програмата за работа за тековната 2019.
На Собранието учество земаа околу сто претставници, делегати на ИПА Скопје кои ги претставија најголемиот број организациони единици.
На Собранието беа презентирани предлог измени и дополнувања на Статутот кои беа усвоени и доставени до националната секција.
Сите присутни беа запознати со отворањето на ИПА инфо центарот и во блиска иднина ИПА шоп.

Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *