Делегација на ИПА Регион Тетово , во временскиот период од 24.06 до 26.06.2019 , се одзва на поканата од ИПА Београд , каде што беа пречекани од високи функционери од Министерството за Внатрешни Работи од Р.Србија, како и од претседателот на ИПА Србија .

<Servo per amico>

 

 

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *