Штип

Вонредно изборно собрание на ИПА Регион Штип

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели, Ве известуваме дека на вонредното изборно собрание на ИПА Регион Штип кое се одржа […]

Green IPA 14.04-22.04.2024

#Greenipa #International Police Association IPA Section N.Macedonia has joined global IPA Initiative #IPAgreen. On 20.4.in Berovo Event plant a tree […]

Средба на раководството на ИПА со Министерот Панче Тошковски

Почитувани, на ден 19.03.2024 година се одржа средба со Министерот Панче Тошковски со раководството на ИПА на која го запознавме […]

Ажуриран Список со склучени Договори за деловна соработка на ИПА Регион Штип

Почитувани ИПА членови и ИПА Пријатели, во прилог е прикачен Ажуриран Список со склучени Договори за деловна соработка на ИПА […]

Одржано Годишно Собрание на ИПА Македонија

Почитувани Ве известуваме дека во временскиот период од 25-28 јануари , а по повод 10 години полноправно членство во светското […]

ИПА Новогодишен Детски Хепенинг

Почитувани ИПА членови, ИПА пријатели и колеги, Ве известуваме дека на ден 13.01.2024 година ИПА Регион Скопје и ИПА Македонија […]

Посета на ДСУ за образование и рехабилитација “Искра” во Штип од ИПА регион Скопје и ИПА регион Штип

Почитувани ИПА членови и пријатели, на ден 01.02.2023 година членови на ИПА МКД – ИПА Регион Штип и ИПА Регион […]

Ажуриран список со попусти со ИПА по региони

Почитувани, Во прилог го имате целиот ажуриран список на партнери и пријатели, спонзори на ИПА со кои ИПА има склучено […]

МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА И СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “ЛОКАЛНАТА БЕЗБЕДНОСТ ВО КОНТЕКСТ НА СОВРЕМЕНИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ РИЗИЦИ И ЗАКАНИ”

МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА И СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “ЛОКАЛНАТА БЕЗБЕДНОСТ ВО КОНТЕКСТ НА СОВРЕМЕНИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ РИЗИЦИ И ЗАКАНИ” Согласно целите на Интернационалната полициска […]

ПРЕДНОВОГОДИШНА ИПА ЗАБАВА РЕГИОН ШТИП

  На ден 20.12.2019 година во организација на ИПА Регион Штип се одржа II-рата традиционална Предновогодишна ИПА забава. На забавата […]

Кондиционен марш 22.10.2019 година

На ден 22.10.2019 година во организација на СВР Штип, на Пониква се одржа традиционалниот кондиционен марш за вработените во СВР […]

Учество на ИПА Регион Штип на V-ти Нишки игри 2019 година

Во периодот од 18-20 октомври 2019 година, делегација oд 7 члена на ИПА Регион Штип присуствуваше и учествуваше на V-тите […]

ИПА Штип на III Меѓународна ИПА средба Скопје 2019

Во периодот од 13.06.2019 до 16.06.2019 година во организација на ИПА Регион Скопје се одржа III Меѓународна ИПА средба Скопје […]

УЧЕСТВО НА ИПА РЕГИОН ШТИП НА МЕЃУНАРОДНА ИПА Средба “Белград 2019”

Во периодот од 24-26 Мај во Белград, Р.Србија се одржа Mеѓународна ИПА средба “БЕЛГРАД 2019” година на која присуствуваа членови […]

УЧЕСТВО НА ИПА РЕГИОН ШТИП НА КОСМЕТСКИ СРЕДБИ 2019 ГОДИНА

На 07.09.2019 година делегација на ИПА Регион Штип присуствуваше на VI-тите Традиционални Косметски средби во организација на ИПА Регион Косовско […]

ИПА ДРУЖЕЊЕ РАДОВИШ 06.07.2019 година

  ИПА ДРУЖЕЊЕ РАДОВИШ 06.07.2019 година На 06.07.2019 година делегација од околу 20 членови на ИПА Регион Штип присуствуваше на […]

Свечена вечера за сите вработени во СВР Штип по повод “7-ми МАЈ Ден на Македонската Полиција”.

Во организација на ИПА Регион Штип на ден 10.05.2019 година (петок) во хотел “Изгрев”- Штип се одржа свечена вечера за […]