Почитувани ИПА пријатели,
Ве покануваме да бидете дел од III-та Tрадиционална меѓународна
ИПА средба – Скопје 2019 по повод Денот на македонската полиција – 7 мај
под мотото – “Полицаец – горда професија“.
Средбата ќе се одржи на 17-18 мај 2019 година во Скопје,
Република Северна Македонија.
Молиме да го потврдите Вашето присуство најдоцна до 3 мај 2019
година.
Претседател на Секретар на
ИПА-Регион Скопје ИПА-Регион Скопје
Игно Стојков Игор Манојлоски

MKPokana IPA nastan 2019

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *