Почитувани ИПА членови,

Би сакале да Ве информираме дека поради многуте службени обврски во месец мај, III ИПА средба – Скопје 2019 која беше планирана за 16-19 мај 2019 е одложена за периодот 14-16 јуни 2019.

Ве молиме да го прифатите нашето извинување за настанатата ситуација.

Доколку имате некои прашања или забелешки слободно контактирајте не!

Во служба на пријателството

ИПА Регион Скопје

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *