Почитувани колеги, ИПА членови,

Следејќи ги принципите и целите на Меѓународната полициска организација ИПА ”Служба преку пријателство”, ИПА регион Скопје по втор пат организира меѓународна средба на збратимени региони.

Средбата ќе се одржи од 13 -15 декември 2019 година во Скопје, Република Македонија.

Ве покануваме Вас и Вашите ИПА членови да ни се придружите на ова ИПА дружење.

втора меѓ.средба 2019 mk

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *