Ажуриран список со попусти со ИПА по региони

Почитувани, Во прилог го имате целиот ажуриран список на партнери и пријатели, спонзори на ИПА со кои ИПА има склучено […]

МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА И СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “ЛОКАЛНАТА БЕЗБЕДНОСТ ВО КОНТЕКСТ НА СОВРЕМЕНИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ РИЗИЦИ И ЗАКАНИ”

МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА И СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА “ЛОКАЛНАТА БЕЗБЕДНОСТ ВО КОНТЕКСТ НА СОВРЕМЕНИТЕ БЕЗБЕДНОСНИ РИЗИЦИ И ЗАКАНИ” Согласно целите на Интернационалната полициска […]

УЧЕСТВО НА ИПА РЕГИОН ШТИП НА МЕЃУНАРОДНА ИПА Средба “Белград 2019”

Во периодот од 24-26 Мај во Белград, Р.Србија се одржа Mеѓународна ИПА средба “БЕЛГРАД 2019” година на која присуствуваа членови […]

УЧЕСТВО НА ИПА РЕГИОН ШТИП НА КОСМЕТСКИ СРЕДБИ 2019 ГОДИНА

На 07.09.2019 година делегација на ИПА Регион Штип присуствуваше на VI-тите Традиционални Косметски средби во организација на ИПА Регион Косовско […]