ИПА регион Охрид одржа Едукација за поголема сообраќајна безбедност на глувите и наглуви лица

Едукација за поголема сообраќајна безбедност на глувите и наглуви лица Упатувам огромна благодарност до членовите на Здружението на глуви и […]

ИПА МКД, Регион Скопје, зеде активно учество на меѓународната конференција “Проблемите на 21-виот век, Дрога, Алкохол и Булинг во училиштата “

Почитувани Ве известуваме дека пет члена делегација на ИПА МКД, Регион Скопје, со своја презентација зеде активно учество на меѓународната […]

Средба на раководството на ИПА со Министерот Панче Тошковски

Почитувани, на ден 19.03.2024 година се одржа средба со Министерот Панче Тошковски со раководството на ИПА на која го запознавме […]

Меморијален меѓународен шаховски турнир „Мартин Петковски 2024„ во организација на ИПА регион Куманово

На ден 24.02.2024 година, во Ученички дом „Професор Мијалковиќ“ Куманово, се одржа вториот меморијален меѓународен шаховски турнир „Мартин Петковски 2024„ […]