Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека од страна на збратимениот ИПА Регион НИШ-СРБИЈА доставена е покана за учество на 5-тата традиционална хуманитарна предновогодишна прослава во организација на 6 ИПА региони од Србија.
Сите заинтересирани членови на ИПА Регион Скопје да се пријават во ИПА инфо центарот лоциран на ул Кирил и Методија број 2 или на тел 078 463 077 Васко најдоцна до 9.12.2019 година.

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *