Почитувани ИПА членови, до ИПА Македонија стигна покана за учество на 25 годишнината на ИПА Словачка која ќе се одржи 21-23.06.2019 год. Сите заинтересирани ИПА членови кои сакаат да земат учество треба да ги контактираат раководствата на ИПА регионите.

VP program_AJ final

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *