Цвеќара ЕМА

ТП Цвеќара ЕМА за попуст од 20
% за изработка на цветни аранжмани и 15% за аранжирање-декорирање на секаков вид на прослави (свадби, родендени и слично)
Цвеќарата ЕМА е лоцирана на ул Народен Фронт бб во Цветен пазар локал бр. 4.