Хотели Куманово

1. Баба Цана (т.н.„Касапски Круг„ Куманово) : 20% попуст ;
2. Баба Цана (Скопје) : 20% попуст ;
3. Кебапчилница „Корнер„ (Нас.„Гоце Делчев„) :10% ;
4. Ресторан „Рим Парис„ – Куманово : 20% попуст ;
5. Ресторан „Батко Ѓорѓија„ (испод „Рим Парис„) : 10% ;
6. ЕТНО СЕЛО : 20 % ;
7. Манастир „Етно Село„ (Крива Паланка) : 30 % попуст ;
8. Слаткарница „Снејго„ : 20 % попуст ;
9. Рибен Ресторан „Фиш Бар„ (Касапски круг – Куманово) : 20 % попуст ;
10. Ресторан „ОБЛАЧЕ„ (Крива Паланка) : 20 % попуст ;
11. СК – МОНТ„ (Куманово) : попуст од 10 % до 20 % со посебен Каталог за ИПА ;
12. „Дурмитор – Апартмани„ : 20 % попуст ;
13. „Еуро Колеџ“ – Куманово – за студирање на додипломски и постдипломски студии по Бизнис Администрација – обезбеден попуст во висина од 50% ;
14. „ЗОЛАР ДООЕЛ„ – Куманово , за сите ИПА членови предвиден е попуст на : Продажба на автомобилски гуми во висина од 20 % ; Продажба на разни автоделови во висина од 15% ; Продажба на акумулатори во висина од 10% и Продажба на ветробрански стакла во висина од 5% ;
15. Гостилница „Кумановски Мерак„ – Куманово : 20 % попуст ; и
16. Парфимерија „SCHATZE„ : 17 % попуст на редовни цени и 5 % попуст на акциски цени.

17.„Витаком-Ра ДООЕЛ увоз-извоз Куманово„ во чии што рамки функционираат 2 (две) подружници и тоа Бутик „ЕГЗИСТ„ и Бутик „ЗЕРО„
лоцирани во Г.Т.Ц. „Гарнизон„ во Куманово на самиот главен влез од страна на улицата „Гоце Делчев„ .попуст од 20%

18. Рибен Ресторан „МИКИ ЏА„ кој што се наоѓа на улица „Железничка„ б.б. во Гевгелија , телефон: 034-213-001 , ФБ профил : Miki dza обезбеден попуст од 20%