ХОТАМ - Хотелска асоцијација

Договор со Хотелската асоцијација на Република Македонија ХОТАМ за ИПА во висина од 10 % попусти со
следниве 33 хотели од Република Македонија кои се активни членки на ХОТАМ:

  • Езерски комплекс „Метропол“

 

  • Дебарски Бањи Цапа

 

  • хотел Аквалина Охрид (ГС Гроуп)

 

  • хотел Амбасадор Охрид

 

  • хотел Арка Скопје

 

  • хотел Белведере

 

  • хотел Вила Силиа Скопје

 

  • хотел Галеб Струга

 

  • хотел Гарден Охрид

 

  • хотел Гардениа Велес

 

  • хотел Глам Скопје

 

  • хотел Гранит Охрид

 

  • хотел Лаки Охрид

 

  • хотел Дипломат Охрид

 

  • хотел Дувет Скопје

 

  • хотел Изгрев Струга

 

  • хотел Инекс Горица Охрид

 

  • хотел Капри Битола

 

  • хотел Климетица Охрид

 

  • хотел Лебед Охрид

 

  • хотел Македонија Делчево

 

  • хотел Макпетрол Маврово

 

  • хотел Макпетрол Струга

 

  • хотел Милениум Палас Охрид

 

  • хотел Монтенегро Ривијера Велес

 

  • хотел Нова Ривиера Охрид

 

  • хотел Парк Lakeside Охрид

 

  • хотел Сириус Струмица

 

  • хотел Сити Палас Охрид

 

  • хотел Фени Кавадарци

 

  • хотели Аполнија Гевгелија

 

  • хотели Дрим и Београд Струга

 

  • хотели Силекс-Охрид

 

  • Кратис-Кратово
 • Повеќе информации на телефонските броеви на секој хотел поединечно.