Во периодот од 04-08.09.2019 год. во Република Бугарија од страна на ИПА Бугарија се одржа Првиот Фолклорен феситвал во Чепеларе. По покана од страна на ИПА Бугарија активно учество имаа Благајникот на ИПА Македонија – Горјан Ристески и Претседателот на ИПА Регион Штип – Владо Петров.

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *