Координаторот на спортската секција Ирфан Зибери при ИПА Регион Тетово и фудбалската екипа на ИПА Регион Тетово , учествуваја во турнир во мал фудбал во с.Голема Речица со цел присаство на полициските службеници помеѓу граѓаните со цел зајакнување на меѓусебната соработка .

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *