Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели особена чест и задоволство е да Ве известиме дека нашата делегација од ИПА Регион Скопје предводена од Зоран Стевиќ член на УО на ИПА Регион Скопје, Борис Палчевски член на НО , Мартин Гелевски, Игор Ристовски, Ивица Цветковски , Иле Андоновски, Горан Бојков и Бојан Серафимовски на десетиот меѓународен натпревар во стрелање со пиштол, “X Top Gun” во Темишвар Романија во организација на ИПА Регион Темишвар ги освоија третото и четвртото место екипно во конкуренција на над 20 екипи од повеќе држави.
Им честитаме на овој успех и достојно преставување на ИПА Регион Скопје.
Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *