Во периодот од 18-20 октомври 2019 година, делегација oд 7 члена на ИПА Регион Штип присуствуваше и учествуваше на V-тите Нишки игри кои се одржаа во Ниш, Србија.
Голема благодарност до домаќинот за прекрасното дружење и забава.

Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *