ТРИМАКС

Склучен договор за попуст со фирмата ТРИМАКС ДОО СКОПЈЕ за попуст во висина од 10 % на целиот асортиман во наивните Тримакс книжарници освен за следните производи :збирки, работни тетратки, куферчиња за техничко, меници, ваучери за мобилни и производи кои се веќе намалени.

Напоменуваме дека овој попуст не може да се комбинира со други картички за добивање на попуст.