ТИТАН ЛС ДОО (клучар)

Склучен договор за попуст со фирмата ТИТАН ЛС ДОО (клучар) лоциран во Веро-Тафталиџе во висина од 15 % на услугите од нивниот асортиман односно кодирање на клучеви и услуги и 5 % за купување на сигурносни брави, катанци, цилиндри и други производи на редовните цени.

Контакт лице Сашо 070/245-552