ТДА Трејд ДОО - ПНЕУМАТИК

Попуст од 35 % во фирмата ТДА Трејд ДОО – ПНЕУМАТИК со две локации на бул.М.Теодосиј гологанов бр.52 и бул.Србија до ПС Аеродром за сите видови на гуми.