Во организација на ИПА Регион Штип на ден 10.05.2019 година (петок) во хотел “Изгрев”- Штип се одржа свечена вечера за сите вработени во СВР Штип по повод “7-ми МАЈ Ден на македонската полиција”. На настанот беа присустни и претставници од ИПА Македонија, ИПА Регион Скопје, ИПА Регион Прилеп и ИПА Регион Струмица.
Од страна на организаторот ИПА Регион Штип беа промовирани ИПА пријателите Методи Сичков и Александар Патриклиски на кои официјално од страна на претседателот Владо Петров им беа доделени картички и значки. Исто така од страна на претседателот на ИПА Регион Скопје на истиот настан беа промовирани ИПА пријатели.
SERVO PER AMIKECO
Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *