Ресторан и Хотел "Кањон Матка"

Склучен договор за попуст во висина од 20 % со Ресторан и Хотел “Кањон Матка” лоциран на ул. 1 бр. 1/1-1 во Матка, Скопје.
Напоменуваме дека за добивање на попустот нашите членови и ИПА пријатели потребно е да покажат важечка ИПА картичка.

Лице за контакт Александар 078/503-000