Ред Кафе Аеродром

Склучен договор за попуст од 20 % со Кафе-Ресторан РЕД КАФЕ АЕРОДРОМ на храна т. е. мени понудата додека попустот не важи за пијалоци.

За групи над 30 луѓе побарајте попуст на лице место.