П О К А Н А
за III-та ИПА меѓународна средба- Скопје 2019
по повод денот на Македонската полиција
“ Полицаец – Горда професија “
13-16 јуни 2019

Почитувани ИПА членови ,пријатели и колеги, следејќи ги принципите и целите на Меѓународната полициска асоцијација ИПА ”Служба преку пријателство”, ИПА регион Скопје по трет пат ја организира меѓународната средба по повод денот на Македонската полиција.

Целта на оваа средба е продлабочување на меѓусебната професионална соработка, пријателство и дружење.

Ве покануваме Вас и Вашите ИПА членови да ни се придружите на ова ИПА дружење и одбележување на денот на Македонската полиција.
Поканата важи за сите ИПА членови, ИПА пријатели и вработени во полицијата.

Ве очекуваме …

трета меѓ.средба MKD final

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *