Почитувани ИПА членови ,пријатели и колеги , следејќи ги принципите и целите на ИПА организацијата ”служба преку пријателство” ИПА регион Велес по прв пат организира меѓународна средба. Целта на оваа средба е продлабочување на меѓусебната професионална соработка, пријателство и дружење.

Ве покануваме Вас и Вашите ИПА членови да ни се придружите на ова ИПА дружење a поканата важи за сите ИПА членови, ИПА пријатели и вработени во полицијата .

прва меѓ.средба 2019 mk

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *