Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека на покана на НСП екипа на ИПА Регион Скопје зеде активно учество на спортските игри кои се одржаа во одморалиштето Ливадиште во Струга,на Охридското езеро.
Ја користиме оваа прилика да му се заблагодариме на организаторот.

Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *