Почитувани

Делегација на ИПА Скопје на покана на ИПА Регион Зрењанин 31.05 – 02.06.2019 присуствуваше на ИПА дружење заедно со повеќе региони од Србија, Полска, Република Српска и Романија.
Ја користиме оваа прилика да се заблагодариме за одличен пречек и одлична организација.

Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *