Премиум Ексклузив

Склучен договор за попуст со фирмата Премиум Ексклузив со седиште на бул Кирил и Методиј бр. 20 Скопје во висина од 20-50 % на производи од нивниот асортиман.
За производите на акција побарајте попуст на лице место.
За повеќе информации посетете ја нивната веб страна
https://www.premiumgrupacija.com/