Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека во кратка посета на ИПА Скопје е Претседател на ИПА Брчко, Милан Николиќ.
Истиот е пречекан од страна на Претседателот на ИПА Регион Скопје, Игно Стојков и Генералниот секретар Игор, каде по кратката средба и размена на пригодни подароци истиот го посети центарот на градот Скопје.
Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *