На ден 01.02.2020 година ,  делегации од ИПА Германија и ИПА Швајцарија беа примени од страна на претставници на ИПА Регион Тетово , каде што во рамки на посетата беа посетени знаменитости во Тетово односно ” Шарена Џамија ” и ” Арабати Баба Теќе ” .

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *