ПОПУСТИ ЗА ИПА ЧЛЕНОВИ – со договори склучени со ИПА РЕГИОН КУМАНОВО

1. ,,Баба Цана (т.н.„Касапски Круг„ Куманово) – 20% попуст ;

2. Баба Цана (Скопје) – 20% попуст ;

3. Кебапчилница „Корнер„ (Нас.„Гоце Делчев„Куманово) – 10% попуст ;

4. Ресторан „Рим Парис„ Куманово- 20% попуст ;

5. Ресторан „Батко Ѓорѓија„ (под „Рим Парис„Куманово) – 10% попуст ;

6. ,,ЕТНО СЕЛО,,- 20 % попуст ;

7. Слаткарница „Снејго„ Куманово : -20 % попуст ;

8. Рибен Ресторан „Фиш Бар„ Куманово- 20 % попуст ;

9. Ресторан „ОБЛАЧЕ„ (Крива Паланка) – 20 % попуст ;

10. ,,СК – МОНТ„ (Куманово) – попуст од -10 % до -20 % ;

11. „Дурмитор – Апартмани„ Куманово- 20 % попуст ;

12. „Еуро Колеџ“ – Куманово -попуст во висина од -50% ;

13. „ЗОЛАР ДООЕЛ„ – Куманово – од -20 % , -10% и -5% ;

14. Гостилница „Кумановски Мерак„ Куманово- 20 % попуст ;

15. Парфимерија „SCHATZE„ : -17 % попуст на редовни цени и -5 % попуст на акциски цени.

16. Lunch Bar “Училница” (Поранешно Кај БИЏО), Куманово – попуст од -20%
и поспуст за сместување во апартмани во Вила Арсови – Охрид
– За секоја резервација преку веб страна за букинг -10% од наведената цена,
– За секоја директна резервација преку телефонскиот број +389 70 334 606, цената за сместување е 30 евра плус 10% попуст од АПАРТМАН, без разлика дали престојуваат 2,3 или 4 лица(зависно од расположиви апартмани во било кој период во годината.
– За секоја директна резервација преку телефонскиот број +389 70 334 606 и престој од 10 ноќевања членовите на ИПА плаќаат 8, а добиваат 10 ноќевања (односно -20% попуст на целиот престој – 10 ноќевања=240 евра)

17. „Витаком-Ра ДООЕЛ увоз-извоз Куманово„ (Бутик „ЕГЗИСТ„ и Бутик „ЗЕРО„ – 20% попуст ;

18. Рибен Ресторан „МИКИ ЏА„ во Гевгелија – попуст од -20% .

19. Гостилница “Кај Баба Цана”, Куманово – попуст од – 20%.

20.”Maximo lighting”,ЛЕД осветлување и расветла ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр.56 (под ресторан Рим – Париз) во Куманово и еден во населба Аеродром на ул.3-та Македонска бригада бр.41 во Скопје – попуст од – 10% на целокупен асортиман.

21.Гостилница “КОБРА” ул.Иво Лола Рибар бр.58 Куманово (Нагорички сокак) – попуст од – 20%.

22. “Спасиќ Груп” ДООЕЛ Куманово (Парфеми Santini и Revuar Make Up) – Скопје Сити Мол приземје(спроти Анхоч) и Капитол Мол приземје(спроти Аптека Анни Фарм) во Скопје – попуст од -10% до -20% на редовни цени.

НАПОМЕНА: Секој ИПА член пред плаќање лично треба да покаже важечка ИПА картичка.
Servo per Amikeco.

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *