invitation 50 Years IPA ZCH

ИПА Централна Швајцарија ќе одбележи 50 годишнина од постоењето. Членовите од ИПА Македонија се поканети да присуствуваат од 13-15.09.2019 година.
За повеќе информации во линкот.

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *