Меѓународна научна и стручна конференција

„Реформата на националниот безбедносен систем во контекст на НАТО и ЕУ интеграцијата“
Повик за научни и стручни трудови

Асоцијација за корпоративна безбедност – Скопје
Интернационална полициска асоцијација – Секција Македонија,
Европски универзитет – Скопје

18/19 октомври 2019

Povik za konferencija IPA 2019

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *