Пицерија и ресторан КЛАСИК

КЛАСИК КММ 2011 Штип (Пицерија и ресторан КЛАСИК Штип) за попуст во износ од 20% на сите услуги.

Лице за контакт Кирил Џонов тел.078/344-461