Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели ни преставува особена чест и задоволство што токму на овој ден 8-ми Септември денот на Независноста на нашата земја ИПА Регион Скопје учествуваше и го освои првото место на Охридскиот МАРАТОН.
Екипата на ИПА Регион Скопје предводена од Претседателот на комисијата за спорт Даниел во состав:
Ристе Проданов
Фросина Михајловска
Момчило Ристовски
Тони Јаневски
Го освои првото место на штафетаната трка од Свети Наум до Охрид 3х10 км.
Им честитаме и им посакуваме нови успеси.
Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *