Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека ИПА ИНФО ЦЕНТАР на ИПА Регион Скопје го добива конечниот изглед и е лоциран на ул Кирил и Методија број 2.
Ја користиме оваа прилика да им се заблагодаруваме на сите свои членови, ИПА пријатели и граѓани кои несебично се вложија во овој проект.

Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *