Оптика "Биле Оптик"

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека е склучен договор за попуст од 15 % со фирмата Оптика “Биле Оптик” лоцирана на ул. Иван Козаров бр. 23а1/10 во Скопје.
Дополнително 5% на производи на акција.
Дополнително 5% за направен промет над 8.000 денари.