Меѓународна научна и стручна конференција
„Реформата на националниот безбедносен систем во контекст на НАТО и ЕУ интеграцијата“

Вонр. Проф. д-р Атанас Козарев, Претседател на Асоцијацијата за корпоративна безбедност, Скопје
Робертино Ацески, Претседател на Интернационалната полициска асоцијација, секција Македонија

18-19.10.2019 год.
почеток:10 часот
Место: „Европски Универзитет“ Скопје

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *