Ве известуваме дека во период од 02-04.06.2023 година на покана на збратимениот Регион Бургас од Бугарија, четири члена делегација на ИПА Регион Скопје, беше дел од Меѓународниот хуманитарен турнир по футсал, во чест на децата на загинатите полициски службеници од областа на Бургас.
Ја користиме оваа прилика да им се заблагодариме на домаќините за одлична организација и им посакуваме уште многу вакви успеси.

Please follow and like us: