Почитувани членови на ИПА Македонија, добиена е покана од ИПА Србија, регион Белград за ИПА дружење во период 24-26.05.2019. Сите заинтересирани ИПА членови што сакаат да присуствуваат на настанот треба да ги контактираат регионалните раководства.

flajer IPA 2019

prijava ipa 2019

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *