Почитувани ИПА членови, пријатели,колеги и граѓани.
ИПА Регион Скопје, заедно со Црвен крст на Град Скопје, ОО Кисела Вода,организира крводарителска акција во ИПА Инфо Центарот лоциран на ул.Антон Попов бр.1 влез 4 / 5 .
Ве повикуваме масовно да дадете подршка на оваа акција “дарувај крв,спаси живот.
Контакт лице Васко 078 463-077.

Please follow and like us: