На ден 22.10.2019 година во организација на СВР Штип, на Пониква се одржа традиционалниот кондиционен марш за вработените во СВР Штип. Во организацијата и реализацијата на маршот покрај ОО на МПС Штип, придонес и поддршка даде и Управниот одбор на ИПА Регион Штип.
Се надеваме дека успешната соработка со МПС ќе продолжи и во иднина.

Servo per Amikeco

Please follow and like us:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *