Кафе-Ресторан “Наргиле“

Попуст во висина од 20 % во Кафе-Ресторан “Наргиле“ лоциран на ул.Архиепископ Ангелеј бр.66 во Стара скопска чаршија во непосредна близина на Пивница “Темов“ (угостителство)