Камелија травел

Почитувани ИПА членови и ИПА пријатели Ве известуваме дека е склучен договор за соработка и попуст во висина од 5-15 % на редовните цени на аранжмани на туристичката агенција Камелија травел (Camellia travel) лоцирана на бул Кочо Рацин бр. 19/20 (спроти Црвен Крст).

Посебна понуда е програмата за Копаоник за која нашите членови и ИПА пријатели добиваат 10%попуст.