ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА "ДАЛАС УНИОН"

За членовите на ИПА Македонија, ДАЛАС УНИОН ТУРС нуди специјални попусти за своите аранжмани. За подетални информации контактирајте ја агенцијата.

ДАЛАС УНИул. Дебарца бр. 29, 1000 Скопје
(во близина на Грчкиот конзулат)
+389 2 3222981
+389 2 3238530
+389 71 236243
dalasunion@gmail.com
info@dalasunion.com.mkОН ТОУРС Дооел