ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА "БАЛКАН НЕТ"

Балкан Нет“ Travel Agency, за членовите на ИПА овозможува попусти од:

• На сопствените аранжмани за летување и зимување во земјава и странство попуст од 20%.
• На сопствените аранжмани стои „Наш закуп“ на самото лого.
• На аранжманите на кои не стои таков знак, за членовите на ИПА е овозможен попуст од 7%.
• Туристичката агенција организира пакет аранжмани за групи, за светските метрополи, туристички дестинации, празнични патувања од сите видови, за кои аранжмани е овозможен за членовите на ИПА попуст од 10%.

Скопје – Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.36 локал 2 тел. 078/386-405
Струга – Ул.15-ти Корпус бр.2А тел.078/362-711
Прилеп – Ул. Јоска Јорданоски бр.3  тел. 048/614-222